Majice – kratki rukav

majica-dimenzije

 

S M L XL XXL
A visina (cm) 66 69 71 75 76
B širina (cm) 46 51 54 59 64

 

 

 

 

 

 

– uniseks majica kratkih rukava
– 100% pamuk, debljine 165 gr/m2
– klasičan kroj, evropski stil
– ojačan okovratnik sa rebrastim tkanjem
– dupli šav na rubovima rukava i donjeg  dijela majice
– bez šava sa straneVisokokvalitetna majica, 100% pamuk, klasičnog kroja predstavlja odličan izbor!
Majice sa originalnim printom su svake godine sve popularnije i pristupačnije. Sada i vi možete imati garantovano jedinstvenu majicu, lakše i jeftinije nego ikada pre – potrebna je samo originalna ideja!

 

Jedinstvena majica samo za vas
Možete kreirati originalnu majicu sa motivima po vašoj želji? Dodajte na majicu simbol vašeg omiljenog sportskog kluba, muzičkog pravca koji volite, ili pak drugim motivima koji za vas imaju posebno značenje. Sigurno ste šetajući gradom primetili neke zanimljive natpise na majicama koji su vam izmamili osmijeh na lice? Pokažite i vi šta mislite o nekoj temi na originalan i dopadljiv način! Ili, osećajte se udobno u majici sa, baš vama, dragim motivom!

 

Promotivne majice

 

Radimo štampu promotivnih majica na kvalitetnim majicama koje sami izradjujemo. Ukoliko želite da promovišete vaš brend, kreativne promotivne majice su isplativ i efikasan način. Veliki izbor boja, foto kvalitet, postojana štampa! Imate uslužno preduzeće, prodavnicu brze hrane, ugostiteljski objekat, servis, fotokopirnicu ili agenciju? Elegantne majice u boji koju poželite sa logoom vašeg preduzeća ili promotivnim sloganom će ostavljati pozitivan utisak na kupce i poslovne partnere! Nudimo popust na promotivne majice, pozovite nas!

 

Mozete nam poslati vaš dizajn u vektorskom formatu i na taj način kreirati majicu po sopstvenoj želji. Majica će biti završena u najkraćem roku!
Preporučena tehnologija: za vektorski dizajn i natpise – flok i flex, za fotografije ili složenu grafiku: printflex, sublimacijski flok